FC VIITORUL continuă să emită abonamente pentru Play-OFF-ul Ligii I Betano până vineri (15 aprilie 2019) la ora 22.00, zi în care se va încheia perioada promoțională. Au rămas șase partide pe teren propriu până la finalul campionatului (CFR Cluj, CS Universitatea Craiova, FCSB, CS Universitatea Craiova - semifinala retur din Cupa României, Sepsi Sf. Gheorghe, Astra Giurgiu), iar prețul abonamentelor pentru toate partidele rămase până la finalul sezonului sunt următoarele: 150 lei - Tribuna I,125 lei - Tribuna a II-a, 50 lei - Peluza I și Peluza a II-a.
Numărul maxim de abonamente care vor putea fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2008 și Legii 10/2012, va fi de 4 abonamente/persoană.
Persoana de contact din partea FC VIITORUL SA pentru informații cu privire la achiziționarea abonamentelor promoționale este dl. Decebal Curumi, tel. 0733.735.021, în intervalul orar 10.00-16.00.
Atât abonamentele promoționale cât și biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM: online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: ORANGE, DIVERTA, GERMANOS, OMV, CARREFOUR, CĂRTUREŞTI şi HUMANITAS.

Începând de sâmbătă (16 aprilie), ora 10.00, FC Viitorul va emite și bilete pentru meciul FC Viitorul - CFR Cluj (programat sâmbătă, 16 aprilie, ora 20.30, pe stadionul Central din Complexul Academiei Hagi) la următoarele prețuri: Tribuna I = 100 lei/bilet , Tribuna a II-a = 80 lei/bilet , Peluza I + Peluza a II-a  =  20 lei/bilet.
Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2008 și Legii 10/2012, va fi de 4 bilete/persoană.
Atât abonamentele promoționale cât și biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM: online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: ORANGE, DIVERTA, GERMANOS, OMV, CARREFOUR, CĂRTUREŞTI şi HUMANITAS.
În ziua programării meciului FC Viitorul - CFR Cluj (sâmbătă, 16 martie) la stadionul "Central" se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 17.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.
La meciul FC VIITORUL - CFR CLUJ clubul nostru va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca sâmbătă (16 martie 2018), la orele 19.15 de la Palatul Copiilor Constanţa.
Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

De asemenea, reamintim posesorilor de abonamente tip card  eliberate de către club la startul sezonului competițional 2018/2019 că abonamentele de acces în tribunele stadionului “CENTRAL” sunt valabile până la încheierea sezonului competițional din Liga I Betano 2018/2019 (inclusiv Play-Off și Cupa României).
Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.