FC Viitorul a obținut în această seară, la Iași, a treia victorie consecutivă. După succesele cu Concordia Chiajna din Cupa României și Astra Giurgiu în Liga 1, Viitorul s-a impus și la Iași, în fața Politehnicii, scor  2-1, în etapa a 11-a din Liga 1. Viitorul a deschis scorul prin I. Hagi, în min. 20, cu un șut de la 12m după o pasă excelentă a lui Voduț. Gazdele au egalat apoi în min. 41, prin A. Cristea, din lovitură de la 11m, dar scorul final a fost stabilit de căpitanul Viitorului, Ianis Hagi, tot dintr-o lovitură de la 11m, după ce Drăguș a fost faultat în careu. În etapa viitoare, a 12-a din Liga 1, FC Viitorul va întâlni, pe teren propriu, la 20 octombrie, de la ora 21.00, pe Sepsi Sf. Gheorghe.

Politehnica Iași - FC Viitorul 1-2 (1-2)

Au marcat: A. Cristea 41- penalty / I. Hagi 20, 44 -penalty

Cartonașe galbene: Mihăescu 32, Frăsinescu 45+1, D. Flores 45+2 / I. Hagi 23, Lima 28, Drăguș 46

Au evoluat echipele:

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Rusu - A. Zaharia (46 Enoh), Mihăescu (78 N’Dongala), Frăsinescu, Panțîru - Rus, Cioinac - Sanoh, D. Flores, Almada - Cristea (78 Mendes). Rezerve: Cobrea - P. Petre, Bosoi, Mimoun.

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi, antrenor Cătălin Anghel): Cojocaru - Lima (54 Ghiță), Luchin, Țîru, De Nooijer - Achim (61 Artean), Băluță, Vînă - I. Hagi, Voduț (71 Houri), Drăguș. Rezerve: Buzbuchi - Ciobanu, Iacob, Natchko.

Au arbitrat: Horațiu Feșnic (Cluj) - Ovidiu Artene (Vaslui) și Mircea Orbuleț (București).

Sursa foro: sportpictures.eu