În etapa a 22-a din Liga 1, FC Viitorul a  încheiat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova. Un meci echilibrat, cu ocazii la ambele porți, în care constănțenii au trecut pe lângă gol în min. 14 și 16 la ocaziile lui Țîru și Achim, în timp ce Craiova a ratat o lovitură de la 11m în min. 31, când șutul lui Koljic a fost apărat de Cojocaru. De Nooijer a semnat o nouă ocazie mare la poarta lui Pigliacelli în min 65, urmat de Ianis și Vînă în min. 77, pentru ca ultima situație clară de gol să fie consemnată în min. 80, când Pigliacelli a respins în extremis în fața lui Ianis Hagi.

FC Viitorul - Universitatea Craiova 0-0

Cartonașe galbene: Houri 8, Kuipers 30, Vînă 90+3 / Donkor 2, Kelic 33, Dimitrov 45

Au evoluat - FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Cojocaru - Mladen, Kuipers (46 Boboc), Țîru, De Nooijer - Achim (70 Casap), Băluță, Iacob - Vînă, I. Hagi, Houri (82 Rivaldinho). Rezerve: Tordai - Ghiță, Calcan, Artean.
Universitatea Craiova (antrenor Devis Mangia): Pigliacelli - Dimitrov (71 Martic), Donkor, Kelic, Tiago - Mateiu, Cicâldău - Meza Colli, Mihăilă (66 Rocha), Bancu - Koljic (80 Cristea). Rezerve: Popescu - Briceag, Fedele, Bărbuț.

Au arbitrat: Marcel Bîrsan (București) - Radu Ghinguleac (București), Mircea Grigoriu (București).