În etapa 3-a din Liga 1, FC Viitorul a întâlnit, pe teren propriu, pe FC Voluntari, pe care a învins-o cu 2-0 (0-0). Gazdele au presat încă din start, și-au creat ocazii importante la poarta lui Drăghia, dar până la pauză tabela a rămas neschimbată. Viitorul a continuat să preseze și în repriza secundă, iar scorul a fost deschis în min. 69, de Ionuț Vînă, care a transformat o lovitură de la 11m, după un henț în careu al lui Zgrablic. Întrat în repriza secundâ, Denis Drăguș a dublat diferența în min. 79, după o superbă acțiune personală în care dupâ ce a trecut de trei adversari l-a învins pe Drăghia cu un șut plasat. În etapa viitoare, a 4-a din Liga 1, FC Viitorul va întâlni, în deplasare, luni, 13 august, de la ora 21.00, pe Dinamo.

FC Viitorul - FC Voluntari 2-0 (0-0).

Au marcat: Vînă (69 - penalty), Drăguș (79)
 
Cartonașe galbene: Țîru (11), Artean (73) / Artabe (5), Laidouni (39), Răuță (44), Bălan (44), Zgrablic (68), Căpățânâ (90).
 
Au evoluat echipele:

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi, antrenor Cătălin Anghel): Buzbuchi - Mladen, Luchin, Țîru l, De Nooijer - V. Achim, Artean (89 Hodorogea) , Vînă - I. Hagi, Voduț (56 Ciobanu) , Mățan (56 Drăguș) . Rezerve: Cojocaru - Lima, Boboc, Houri.

FC Voluntari (antrenor Daniel Oprița): Drăghia - Leasă, Zgrablic, Wallace, Bucurică - Răuță, Arabe (71 Belahmeur) - Varzim (61 Malfleury) , Laidouni, Căpățână - Bălan (83 Tudorie). Rezerve: Petrariu - Szijj, Sesar, C. Achim.

Au arbitrat: Marcel Bîrsan (București) - Adrian Ghinguleac (București) și Valentin Avram (București).