În etapa a 7-a din Liga 1, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu s-au întâlnit campioanele ultimelor două ediții, CFR Cluj și FC Viitorul. O partidă care a fost câștigată de FC Viitorul cu 2-1, după ce gazdele deschiseseră scorul în min. 55, prin Țucudean. Viitorul a crezut în victorie până la final și a reușit să întoarcă rezultatul în ultimele cinci minute. Maii întâi a egalat prin Voduț, care l-a învins pe Fernandez cu un șut excepțional de la 40m, peste portarul clujean, iar apoi a marcat golul victoriei prin Ianis Hagi, care a transformat cu precizie o lovitură de la 11m acordată după un fault în careu asupra lui Voduț.

CFR Cluj - FC Viitorul 1-2 (0-0)

Au marcat: Țucudean 55 / Voduț 86, I. Hagi 90+1 (penalty) 
 
Cartonașe galbene: Males 45 / I. Hagi 87

Au evoluat echipele:
CFR Cluj (antrenor Antonio Conceicao): Fernandez - Peteleu (57 Manea), Mureșan, Vinicius, Camora - Ioniță (46 Tambe), Males, Djokovic - Păun, Țucudean, Mailat (65 Costache). Rezerve: Arlauskis - Lang, Bordeanu, Batista. 
 
FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Mladen, Țîru, Luchin, De Nooijer - Achim (67 Voduț), Băluță, Vînă - I. Hagi, Drăguș (79 Houri) , Mățan (56 Ciobanu). Rezerve: Șerban - Artean, Boboc, Pitu.

Au arbitrat: Ovidiu Hațegan (Arad) - Octavian Șovre (Satu Mare) și Sebastian Gheorghe (Suceava).