În etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1, FC Viitorul a întâlnit, pe teren propriu, pe CSM Poli Iași, partida încheindu-se cu victoria constănțenilor, scor 1-0 (0-0). A fost ultimul joc din acest sezon pe care constănțenii l-au disputat în fața propriilor suporteri, iar dorința unui nou succes a fost cu atât mai mare. Oaspeții au evoluat cu un jucător mai puțin din min. 9, după ce Mihăescu a vazut direct cartonaşul roşu după un fault dur asupra lui I. Hagi. Viitorul s-a instalat din start la cârma jocului, cu același joc de posesie care i-a obligat pe adversari să se retragă în preajma propriului careu. Gavra în min.20 - şut din careu deviat de portar în bară, iar apoi Voduț în min. 33 - reluare cu capul pe lângă poartă din 6m, au avut cele mai bune situații de a înscrie. Viitorul şi-a creat ocazii importante şi în repriza secundă, iar scorul a fost deschis în min. 84 de Ianis Hagi, cu un şut de la 20m, care a stabilit şi scorul final, 1-0. De precizat că înaintea meciului, la ieșirea echipelor pe teren, jucătorii de la FC Viitorul au afișat un banner umanitar, în sprijinul unei fetițe în vârstă de doar 4 ani, diagnosticată cu amiotrofie spinală musculară de tip 3. În etapa a 10-a din play-off, ultima din această fază a Ligii 1, FC Viitorul va întâlni, în deplasare, la 20 mai, de la ora 20.45, pe CFR Cluj.
 
FC Viitorul - CSM Poli Iași 1-0 (0-0)

A marcat: I. Hagi (84)

Cartonaşe galbene: Lima (22), Ganea (30), Hodorogea (57) / Panțîru (53), A. Zaharia (55), Chelaru (70)

Cartonaş roşu: Mihăescu (9)

Au evoluat formaţiile:

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Lima (62 Ciobanu), Hodorogea (80 Dumitrescu), De Nooijer, Ganea - Cicâldâu, Mladen, Vînă - Gavra (80 Casap), Voduț, I. Hagi
Rezerve neutilizate: Tordai - Kofi, Mălăele, Căpușă

CSM Poli Iași (antrenor Flavius Stoican): Koselev - Bosoi, Jagodinskis, Frăsinescu, Panțîru - Danale (57 Chelaru), Cioinac, Mihăescu, Ștefănescu (58 Cristea) - F. Zaharia 83 Vlădeanu), Kizito.
Rezerve neutilizate: Rusu - A. Zaharia, Rus, Dodan.

Au arbitrat: Iulian Călin (Ștefănești - Argeș), Marius Mihai Marica (Bistrița), Florin George Neacșu (Câmpulung Muscel - Argeș); rezervă: Gabriel Horia Mladinovici (București).