Partida dintre FC Viitorul și CFR Cluj, din etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1, disputată duminică seară, pe stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi, a fost câștigată de formația ardeleană cu scorul de 2-1. Clujenii au deschis scorul în min.11, prin Omrani, după o pasă a lui Țucudean, iar apoi și-au majorat diferența în min.25, prin Deac, care l-a învins pe Cojocaru din situație de unu la unu. În min.84, Viitorul a beneficiat de o lovitură de la 11m: Ianis Hagi a executat, Arlauskis a reușit să respingă în prima fază, pentru ca apoi căpitanul Viitorului să-l învingă pe portarul CFR-ului cu un șut din 5m, marcând astfel al cincilea său gol în acest an. În etapa viitoare, FC Viitorul va întâlni sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 20.45, pe teren propriu, pe FCSB.

FC Viitorul - CFR Cluj  1-2 (0-2)

Au marcat: I. Hagi 84 / Omrani 11, Deac 25

Cartonaşe galbene: Ganea 84, Voduț 90Hoban 18, Camora 42, Deac 83, Vinicius 84

Au evoluat formaţiile:

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Cojocaru - Mladen, Țîru, Hodorogea, De Nooijer (81 Casap) - Cicâldău, Băluță, Ganea - Ciobanu (46 Voduț), I. Hagi, Drăguș (46 Gavra).
Rezerve neutilizate: Buzbuchi - Ghiță, Mățan, Vînă.

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Culio, Hoban, Bordeianu (71 Rus) - Deac, Țucudean (90+2 Mureșan), Omrani (87 Costache).
Rezerve neutilizate: Vâtcă - Dokovic, Ioniță, Mailat.

Au arbitrat: Istvan Kovacs (Satu Mare), Valentin Avram (București), Ciprian Danșa (Satu Mare); rezervă: Andrei Antonie (București).